المقادير
نص كيلو لحم مفروم
2 بصل مفروم خشن
1 طماطم مفروم
ا فلفل مفروم
عود صغير بقدونس مفروم
بهار (ملح و فلفل و قرفة و بابريكا و زعتر و زيت زيتون و جوزة الطيب )
دهن حيوانى قطع صغيرة
عدد من ارغفة الخبز البلدى
الطريقة
نتبل اللحم بكل المقادير السابقة و نعجنهم مع بعض كويس و نتركه فى الثلاجة حوالى 5 ساعات
نفتح فى الخبز فتحة صغيرة و نملاه بمقدار من اللحم المجهز و يوزع الخليط بالرغيف جيدا
يوضع الرغيف بورق زبدة مدهون زيت و يحك اغلاق الورق على الرغيف لكى لا ينشف الرغيف فى الفرن
يوضع المقدار فى الفرن على درجة حرارة متوسطة لمدة من 30 الى 45 دقيقة
يقدم ساخن مع بعض المخلل